EVOLT rugalmas és megbízható partnerként szállít egyedi- és standard szerszámelemeket, vegyi termékeket.Kilökők (kidobók)


Rövid áttekintés

Teljes kínálatunk

Elfordulásgátlós
kilökő

Egyedi
csőkilökő A

Egyedi
csőkilökő B

Lapos kilökő
rádiuszos, egyedi

Highspeed kilökő
a precíz,
és termelékeny

Kúpos csőkilökő
... és
természetesen
bármi,
ami egyedi!


Magyarországon a legnagyobb, legszélesebb kilökő (kidobó) és furatképző (magcsap) választékot kínáljuk partnereinknek!

Legyen az átedzett, hengeres fejű kilökő vagy süllyesztett fejű kilökő, lapos (penge) kilökő, erősített szárú (vállas) kilökő, csőkilökő (kilökő hüvely), nitridált kilökő, kilökő elfordulás gátlóval vagy akár rádiuszos lapos kilökő, vagy éppen furatképző (magcsap, vagy magtüske).

Elfordulás gátlóval ellátott kilökőket is két féle kivitelben szállítunk (bővebben lásd kilökő katalógusunkat).

Nagy sorozatú, gyors kilökő sebességű és igényes, precíz szerszámokhoz ajánljuk az ún. „highspeed” lapos kilökőt, melynek alkalmazásával rövidebb lesz a ciklusidő, csökken a súrlódás és a kopás, nő az élettartam, valamint a fröccsöntött alkatrésznél nem szükséges illesztés, vagy utánmunkálás.

Csőkilökő választékunkból érdemes még megemlíteni az ún. kúpos csőkilökőt, melynek belső csúszó felülete folytonos kiképzésű, nincs benne lépcső, ezért zökkenőmentesen visszaereszthető.

Átedzett kilökőink mindegyik típusa rendelhető WCC, vagy DNC bevonattal is.

Nitridált kilökőket (kidobókat) 3 féle kivitelben is tudunk szállítani: standard nitridált (EV41 fekete), nitridált + köszörült (EV41), vagy nitridált + oxidált (EV41X: fényes fekete).

Ezen felül jó feltételekkel szállítunk saválló acélból készült kilökőket (kidobókat) is.

A szokásos DIN/ISO standard mellett katalógusunkban külön fejezetet szántunk a JIS (japán standard) szerinti kilökőknek.

Ha terjedelmes katalógus kínálatunkból még sem tudná kiválasztani az Önnek megfelelő méretű, kivitelű kilökőt (kidobót), vagy furatképzőt (magcsapot, vagy magtüskét), akkor ajánlatkérő mintánk, vagy saját rajzi dokumentáció alapján egyedi kilökőket (kidobókat), vagy nagy pontosságú furatképzőket (magcsapokat, vagy magtüskéket) is jó feltétekkel szállítunk.

Katalógus szerinti kilökők (kidobók) és furatképzők (magcsapok, vagy magtüskék) szállítása nagyobb részét fehérvári raktárunkból szállítjuk Önöknek. Egyedi, rajz szerinti kilökők (kidobók) és furatképzők (magcsapok, vagy magtüskék) szállítását 2-3 hétre vállaljuk.