EVOLT rugalmas és megbízható partnerként szállít egyedi- és standard szerszámelemeket, vegyi termékeket.Standard lyukasztóbélyegek és -perselyekKatalógus


Magyarországon a legnagyobb, legszélesebb lyukasztó (lyukasztóbélyeg és lyukasztópersely) választékot kínáljuk partnereinknek!


Ha terjedelmes lyukasztóbélyeg és lyukasztópersely kínálatunkból még sem tudná kiválasztani az Önnek megfelelő méretű, kivitelű lyukasztóbélyeget, vagy lyukasztóperselyt, akkor küldje el a keresett lyukasztóbélyeg, vagy lyukasztópersely jelét / kódját, és mi levesszük válláról az „átkulcsozás” terhét! Mert a piac bármely szereplőjének jelölését, gyorsan és megbízhatóan azonosítjuk be.

Ezen felül bármilyen kiterjesztésű modell, vagy rajz, de akár egy kézzel felvázolt skicc alapján is kellő alapossággal vesszük fel az egyedi vevői igényeket, legyen szó a legszokatlanabb, legbonyolultabb geometriájú, alakú lyukasztóbélyegekről, vagy lyukasztóperselyekről.

Keressen akár hengeres süllyesztettfejű lyukasztóbélyegeket (kúpos fejű lyukasztókat), hengeres hengeresfejű lyukasztóbélyegeket, hengeres palackfejű lyukasztóbélyegeket (trombitanyakú lyukasztókat, vagy hattyúnyakú lyukasztókat), hengeres szögletesfejű lyukasztóbélyegeket, fejnélküli lyukasztóbélyegeket, gyorscserélős lyukasztóbélyegeket kis igénybevételhez, vagy éppen gyorscserélős lyukasztóbélyegeket nagy igénybevételhez, fehérvári központunkban gyakorlatilag minden típusból tartunk raktáron.

Lyukasztópersely választékunkat is a hazai igények szerint a lehető legnagyobb alapossággal állítottuk össze, ezért a teljesség igénye nélkül szerepel benne hengeres vállnélküli lyukasztópersely, hengeres vállas lyukasztópersely, vállnélküli rádiuszos lyukasztópersely, hengeres startfuratos fúrt lyukasztópersely, hengeres startfuratos teli lyukasztópersely, vagy akár gyorscserélős lyukasztóperselyek.

A lyukasztóbélyegek és lyukasztóperselyek anyagát is a lehető legszélesebb skálából választhatják meg a tervezők, szerszámkészítők, vagy a présüzemek karbantartói, így a szokásos HWS és HSS (gyorsacél) lyukasztóbélyegek, valamint HWS és HSS (gyorsacél) lyukasztóperselyek mellett számos lyukasztóbélyeget és lyukasztóperselyt választhatnak ASP anyagból (porkohászati gyorsacélból), vagy akár keményfémből is.

Szorosan követve az egyre magasabb vevői, végfelhasználói igényeket, lyukasztóbélyegeinket és lyukasztóperselyeinket a stancolásban és hidegalakításban a legmagasabb minőségi igényeket is kielégítő szomszédos partnerünk, az Oerlikon Balzers cég bevonataival tudjuk szállítani.

A szokásos DIN/ISO szabvány szerinti lyukasztóbélyegek és lyukasztóperselyek mellett több éve folyamatosan szállítunk JIS (japán) szabvány szerinti és AISI (collos / inches) lyukasztóbélyegeket, lyukasztóperselyeket is.