EVOLT rugalmas és megbízható partnerként szállít egyedi- és standard szerszámelemeket, vegyi termékeket.Minőség a minőségek között
AGATHON VEZETŐELEMEK JELLEMZŐI


AGATHON vezetőelemek PRÉSSZERSZÁMOKBA

( Normalienkatalog (aktuell) )
1) A belga SIEMENS-től, mint vevőtől kaptuk az alábbi eredményeket párhuzamosságra:


Új szerszámnál:       Danly 40 µm, Steinel 20 µm, és AGATHON ~ 8-9 µm
50 millió löket után: Danly 80 µm, Steinel 40 µm, és AGATHON < 20 µm

2) Az AGATHON oszlopok, perselyek, golyós és görgős kosarak megfelelnek a DIN/ISO szabványnak, ezért csereszavatosak minden más piaci résztvevő szintén szabványos termékeivel.

3) A termékek 2D-s és 3D-s letöltése: www.agathon.com

4) Kódszám (termékjelölés) a könnyebb beazonosításhoz.

5) Sorszám (szériaszám) a visszakereshetőséghez.

6) Az előfeszítés nagy hatással van a vezető elemek merevségére, egyenletes futására és élettartamára. Az optimális előfeszítést szűk alak- és helyzettűrésekkel biztosítjuk:
  a) Perselyek külső átmérőjének tűrése js4.
  b) Oszlopok működő átmérőjének tűrése h3.
  c) A megkövetelt, folyamatos minőséggel garantáljuk a működő felületek jó felületi minőségét <N2) és a legmagasabb követelményeket a körkörösséggel, a hengerességgel és az egytengelyűséggel szemben.

7) A kosarak terhelhetőségét a felületegységre jutó gördülőelem-szám növelésével, és egy újonnan szabadalmaztatott gördülőelem rögzítési móddal (high-speed marás + különleges bepréselés) növeltük meg.

8) Új gördülőelem rögzítési mód: megnövelte az egyes gördülő elemek helyhez kötöttségi erejét is, és csökkentette radiális játékukat, melyek együttesen szintén hosszabb élettartamot eredményeznek.

9) Oszlopok és perselyek optimális geometriai kialakítása: kúpos bevezetései nagymértékben csökkentik a gördülőtestekre jutó ütést, és az ún. „kosárvándorlást” is, egyben megkönnyítik, gyorsítják a szerelést.

10) AGATHON vezetőelemek nagyteljesítményű kivágó-automatákon: akár 3.000 löket/perc sebességgel is kiválóan teljesítenek.

11) A termelékenység növelése érdekében mind inkább teret hódítanak az ún. Etage-szerszámok (emeletes szerszám), melyhez nélkülözhetetlenek az Agathon vezetők. Részletes alkalmazási és kialakítási példákért, műszaki szaktanácsadásért lapozza fel a katalógust vagy hívjon bennünket.